WE MOGEN WEER!

15 Jan 2022 by Rutger Dalm


Beste allemaal,

Jullie hebben het gister vast ook allemaal gehoord, we mogen weer zwemmen! Morgen (16-1-2022) 8:00 zullen we het volledige programma weer oppakken. LET OP: de trainingen in Ridderkerk komen vanaf zondag 16-1-2022 te vervallen.

Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

Enerzijds is dat het coronatoegangsbewijs (CTB). Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat diegene een CTB moet kunnen laten zien bij het betreden van de hal van het zwembad. Omdat we niet kunnen controleren of je getest hebt of gevaccineerd bent moeten we iedere training van iedereen vanaf 18 jaar de CTB scannen. Om de lasten zoveel mogelijk te verdelen hebben we jullie hulp nodig. We zoeken concreet meerdere mensen om CTB’s te scannen. Dat betekent aanwezig zijn in de hal van 18:45 tot 19:10 of van 19:45 tot 20:10. Als je zoon/dochter zwemt en je het niet erg vind om iets eerder naar het bad te komen meldt je dan aan bij Rutger (06-40193147) of via wedstrijd@acz-capelle.nl. Je hoeft alleen te scannen, mensen die geen CTB kunnen laten zien en toch het zwembad betreden kun je ook aan Rutger doorgeven (06-40193147). We vertrouwen er op dat zwemmers zich aan de regels houden. Laten er met zijn allen voor zorgen dat iedereen weer met plezier naar het zwembad komt.

Anderzijds geldt dat je een mondkapje draagt van het moment dat je de hal van het zwembad in loopt, totdat je in de kleedkamers betreedt. Douches, gezamenlijke kleedruimtes en toiletten zijn allemaal beschikbaar. Blijf niet te lang hangen in de douches en kleedruimtes om drukte te voorkomen. De horeca blijft alleen beschikbaar voor afhaal.

We zijn ontzettend blij dat we weer mogen beginnen maar hou rekening met elkaar, zowel in de kleedkamers als in de baan, en met je trainer en respecteer elkaars wensen en behoeften. En vooral heel veel plezier!

Tot in het zwembad!

Groeten,
Rutger

Comments --

Loading...